Despre noi

Алина

Alina

Maestru de ceremonii – prezentatoare, solista, violonista, autor de versuri si muzica
Леонид Дудко

Leonid Dudco

Operator video
Михаил Якимяк

Mihail Yakimeak

Operator video

Maestru de ceremonii - prezentatoare Alina stie sa creeze o atmosfera exceptionala de petrecere, aducand veselie si voie buna. Deoarece prezentatoarea noastra poseda la perfectie limba romana, rusa, engleza si japoneza, este o alegere perfecta pentru cel mai divers si exigent public. Totodata, maiestria deosebita pe care alina detine la interpretare vocala si la vioara va oferi un caracter cu adevarat inedit petrecerii Dvs si va fi acea cireasa de pe tort care transforma orice eveniment intr-o sarbatoare fabuloasa.

Fotograf profesionist – Dmitriy Kersak captureaza imagini impresionante, caci fie care fotografie are o poveste Experienta lui va ajuta sa surprindeti in imagini de neuitat cele mai importante evenimente din viata dvs. Fotografiile se vor realiza atit la cununia civila, la biserica sau la localul petrecerii, dupa caz, nunta sau botez.

Operator video profesionist – Leonid Dudco va propune urmatoarele servicii: Filmare calitativa full hd - 1 camera, 2 camere, doi cameramani prezenti pe toata durata evenimentului gata sa surprinda totul, montaj video, videoclipuri.

Formatia "Unison" va rasuna in unison cu dorintele Dvs.  Repertoriu variabil include muzica populara moldoveneasca, estrada autohtona si rusa, hituri europene, melodii retro, disco, muzica jazz, muzica clasica. Componenta formatiei este variabila si depinde de preferintele Dvs. La solicitarea Dvs - clape, vioara, trompeta, acordeon, chitara, saxofon, nai.

Galerie

Lasati cu incredere petrecerea Dvs in mainile unei echipe de profesionisti

Alinavio.md

Contacte:

Maestru de ceremonii & Muzica: (+373) 69-34-55-32
Operator video: (+373) 690-680-70
Fotograf: (+373) 69 244-997

Email


leave feedback

© 2022 Alinavio.md - Weddings and Special Events

Developed by - AlexPanfilov.com